Language selection
CONTACT AGT
Soseaua de Centura km 4.5, Comuna Tunari, Judetul Ilfov, Romania

Tel: +4021-2665131; +4021-2665132
Fax: +4021-2665133
e-mail: office@agt.ro
Noutati
Indagra 2018

In perioada 31.10 - 04.11.2018 vom participa, cu un stand substantial marit, la o noua editie Indagra.

Anul acesta pe o suprafata de 350 mp vom expune gama completa de echipamente de mica mecanizare realizata impreuna cu cei doi mari producatori italieni Bertolini si Grillo.

Lansate anul trecut noile motocultoare Bertolini s-au bucurat de un mare interes din partea partenerilor nostrii. Anul 2018 reprezentand anul de varf in evolutia vanzarilor pe acest domeniu.

Anul acesta vom prezenta noul model de motocositoare - tocatoare vegetala din gama Bertolini, model BTS 80.

Parteneriatul cu Grillo s-a materializat prin realizarea gamei AGT by Grillo, motocultoare si motocositori noi echipate cu motoare Honda, destinata pietelor externe unde AGT activeaza.

Noile modele de motosape AGT Premium echipate cu motoare Honda si Kohler se constituie ca un nou nivel in evolutia performantei produselor AGT pe piata acestor echipamente atat in Romania cat si in pietele externe (Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Slovacia, Germania, Austria, Cehia)

Va asteptam sa vizitati standul AGT, situat in platforma exterioara, aleea principala H07, unde veti putea gasi produsele AGT ce ne-au facut extrem de apreciati in piata: generatoare de curent si sudura AGT precum si motopompele AGT.

EISENWARENMESSE 2018

Cea de a VI-a participare consecutiva la Eisenwarenmesse Koln 2018, si-a dorit a fi o confirmare a prezentei AGT in piata europeana de generatoare de curent portabile.

Modelele R26 si TTL Compact Line s-au afirmat deja cu succes in 17 piete din Europa, dintre care amintim: Germania, Franta, Elvetia, Danemarca sau Slovenia.

Noutatile AGT reprezentate de Generatorul portabil pentru sudura pana la 300 Amp echipat cu motor Honda GX690 si de gama de motosape AGT Premium echipate cu motoare Honda au fost primite cu incredere de catre partnerii nostri din diverse piete din Europa.

Au fost stabilite impreuna cu partenerii nostri, actiuni de promovare a acestor produse, astfel vom fi prezenti in trimestrele 2 si 3 la manifestari din Serbia, Slovenia si Slovacia.

Cu aceasta ocazie a fost lansata editia 2018/2019 a catalogului AGENT TRADE, pentru generatoare de curent, realizat in 3 limbi. Vor fi lansate in a doua parte a anului 2018 si editiile in limba maghiara, ucrainiana si slovaca.

Intalinirile avute cu distribuitorii, precum si initierea unor dialoguri pe piete noi din Europa si Orientul Apropiat, ne dau incredere in perspectiva dezvoltarii activitatii noastre in zona exportului.

INDAGRA 2017

Standul Agent Trade de la Indagra 2017, cea mai importanta manifestare din domeniu din Romania, s-a bucurat si la aceasta editie de un real interes din partea vizitatorilor.

Desfasurat pe o suprafata generoasa (circa 250 mp) standul nostru a cuprins cea mai completa gama de echipamente de mica mecanizare in agricultura, realizate impreuna cu cei doi mari colaboratori din Italia, Bertolini respectiv Grillo.

Intrarea in cel de al XV-lea an de colaborare cu Bertolini, a coincis cu lansarea seriilor de motocultoare 407, 413, 417 si 418, in diverse modele de echipare, cu motoare Honda sau Kohler-Lombardini.

Parteneriatul cu Grillo a determinat o crestere semnificativa a numarului de echipamente propuse distribuitorilor nostri spre comercializare. Noua gama de motocositoare GF 110 si motocultoare G 110 echipate cu motoare pana la 13 CP , inclusiv modele ALPINE destinate zonelor montane, au reprezentat noutatile acestei manifestari.

Noua gama de motosape AGT Premium echipate cu motoare Honda sau Kohler au reprezentat un alt punct de interes pentru vizitatori, dar mai ales pentru distribuitorii AGT.

Cea de a XIII-a participare a firmei noastre la INDAGRA a constituit un bun prilej pentru intalnirea distribuitorilor nostri, ocazie cu care am evaluat colaborarea din acest an si am dezabtut noi proiecte pentru 2018.

O noua intalnire cu distribuitorii AGT

   Consecvent perfectionarii relatiei sale cu distribuitorii, in data de 07.06.2016, la sediul AGT, a avut loc prezentarea unor noi game de produse destinate comercializarii prin intermediul retelei de distributie.

   Au fost prezentate distribuitorilor, noile grupuri de pompare AGT, echipate cu pompe PENTAX si panouri de comanda si protectie ELENTEK.

Gama cuprinde echipamente cu presiuni de pana la 9 bar si debite pana la 50 m3/h, in doua variante constructive, destinate alimentarilor cu apa potabila.

   Panourile Elentek asigura comanda si protectia grupurilor de pompare, avand toate functiile necesare pentru asigurarea unor debite si presiuni constante, in aplicati de alimentare cu apa.

De asemenea, panourile de comanda Smart Evo 2, sunt indeale pentru comanda statiilor de pompare pentru ape uzate, in aplicatii de canalizare, rezidentiale si comunale.

   Printr-un program de oferte speciale si personalizate, cu un suport tehnic si post-vanzare coerent, precum si prin prezenta produselor in stoc permanent, AGT isi propune sa ofere solutia ideala pentru necesitatile identificate de distribuitorii sai.

   Noua gama de placi compactoare reversibile cu greutati cuprinse intre 130 si 400 Kg, echipate cu motoare Honda, vin sa intregeasca oferta AGT pentru domeniile compactarii solului.

Pe langa modelele unidirectionale, noile modele CRBH, disponibile in doua variante de actionare a sensului (hidraulic si mecanic), se caracterizeaza printr-o constructie robusta, manevrabilitate si intretinere facila.

Utilizarea motoarelor Honda pe noua gama de placi compactoare reversibile AGT CRBH, constituie un argument in plus in alegerea produselor noastre.

   Tot in cadrul aceleeasi manisfestari, AGT a lansat noua gama de generatoare echipate cu motoare Mitsubishi.

Generatoarele sunt realizate in varianta XXL autonomy si sunt echipate cu motoare Mitsubishi pruduse in Japonia, prevazute cu sisteme de esapament super silentios, caracteristic generatoarelor AGT din aceeasi gama.

   Programul prezentat s-a bucurat de un interes deosebit din partea distribuitorilor prezenti.

EISENWARENMESSE 2016

AGT a participat, in perioada 6-8 martie 2016,  pentru a V a oara consecutiv la Eisenwarenmesse, la Koln.

Cu aceasta ocazie , partenerii AGT din peste 15 tari, au putut analiza noile produse prezentate de AGT. Importatorii din Danemarca si Finlanda, Ucraina sau Bulgaria, Belgia si Olanda, Elvetia , Franta si Germania, au apreciat noile game de generatoare portabile AGT echipate cu motorizari japoneze Mitsubishi (in doua variante constructive) precum si noile modele de generatoare portabile echipate cu motoare Honda GP.

Contactele avute pe perioada manifestarii vor contribui la « intrarea » AGT pe noi piete din Marea Britanie si nordul Africii.

INDAGRA 2015

AGT a participat pentru a 11 oara , cu stand propriu la INDAGRA 2015, cea mai importanta manifestare cu profil agrar din Romania.

Standul AGT, a constituit un punct de interes pentru toti vizitatorii prin gama de produse dedicate micilor intreprinzatori din acest segment economic.

Noutatile AGT lansate cu ocazia acestei manifestari au constat in noi modele de motoutilaje echipate cu motoare Honda GP (motocultivatoare si motocositoare ), precum si noua gama de generatoare stationare insonorizate AGT –DSEA destinate echiparii fermelor agricole, unitatilor de productie spatiilor de birouri. Nivelul de performanta si calitativ al noilor produselor AGT au reprezentat si vor reprezenta in continuare o garantie pentru partenerii nostri in confirmarea pozitiei dobandite in piata romaneasca de profil.

Copyright Agent Trade 2011. Toate drepturile rezervate