Language selection
CONTACT AGT
Soseaua de Centura km 4.5, Comuna Tunari, Judetul Ilfov, Romania

Tel: +4021-2665131; +4021-2665132
Fax: +4021-2665133
e-mail: office@agt.ro
Noutati
O noua intalnire cu distribuitorii AGT

   Consecvent perfectionarii relatiei sale cu distribuitorii, in data de 07.06.2016, la sediul AGT, a avut loc prezentarea unor noi game de produse destinate comercializarii prin intermediul retelei de distributie.

   Au fost prezentate distribuitorilor, noile grupuri de pompare AGT, echipate cu pompe PENTAX si panouri de comanda si protectie ELENTEK.

Gama cuprinde echipamente cu presiuni de pana la 9 bar si debite pana la 50 m3/h, in doua variante constructive, destinate alimentarilor cu apa potabila.

   Panourile Elentek asigura comanda si protectia grupurilor de pompare, avand toate functiile necesare pentru asigurarea unor debite si presiuni constante, in aplicati de alimentare cu apa.

De asemenea, panourile de comanda Smart Evo 2, sunt indeale pentru comanda statiilor de pompare pentru ape uzate, in aplicatii de canalizare, rezidentiale si comunale.

   Printr-un program de oferte speciale si personalizate, cu un suport tehnic si post-vanzare coerent, precum si prin prezenta produselor in stoc permanent, AGT isi propune sa ofere solutia ideala pentru necesitatile identificate de distribuitorii sai.

   Noua gama de placi compactoare reversibile cu greutati cuprinse intre 130 si 400 Kg, echipate cu motoare Honda, vin sa intregeasca oferta AGT pentru domeniile compactarii solului.

Pe langa modelele unidirectionale, noile modele CRBH, disponibile in doua variante de actionare a sensului (hidraulic si mecanic), se caracterizeaza printr-o constructie robusta, manevrabilitate si intretinere facila.

Utilizarea motoarelor Honda pe noua gama de placi compactoare reversibile AGT CRBH, constituie un argument in plus in alegerea produselor noastre.

   Tot in cadrul aceleeasi manisfestari, AGT a lansat noua gama de generatoare echipate cu motoare Mitsubishi.

Generatoarele sunt realizate in varianta XXL autonomy si sunt echipate cu motoare Mitsubishi pruduse in Japonia, prevazute cu sisteme de esapament super silentios, caracteristic generatoarelor AGT din aceeasi gama.

   Programul prezentat s-a bucurat de un interes deosebit din partea distribuitorilor prezenti.

EISENWARENMESSE 2016

AGT a participat, in perioada 6-8 martie 2016,  pentru a V a oara consecutiv la Eisenwarenmesse, la Koln.

Cu aceasta ocazie , partenerii AGT din peste 15 tari, au putut analiza noile produse prezentate de AGT. Importatorii din Danemarca si Finlanda, Ucraina sau Bulgaria, Belgia si Olanda, Elvetia , Franta si Germania, au apreciat noile game de generatoare portabile AGT echipate cu motorizari japoneze Mitsubishi (in doua variante constructive) precum si noile modele de generatoare portabile echipate cu motoare Honda GP.

Contactele avute pe perioada manifestarii vor contribui la « intrarea » AGT pe noi piete din Marea Britanie si nordul Africii.

INDAGRA 2015

AGT a participat pentru a 11 oara , cu stand propriu la INDAGRA 2015, cea mai importanta manifestare cu profil agrar din Romania.

Standul AGT, a constituit un punct de interes pentru toti vizitatorii prin gama de produse dedicate micilor intreprinzatori din acest segment economic.

Noutatile AGT lansate cu ocazia acestei manifestari au constat in noi modele de motoutilaje echipate cu motoare Honda GP (motocultivatoare si motocositoare ), precum si noua gama de generatoare stationare insonorizate AGT –DSEA destinate echiparii fermelor agricole, unitatilor de productie spatiilor de birouri. Nivelul de performanta si calitativ al noilor produselor AGT au reprezentat si vor reprezenta in continuare o garantie pentru partenerii nostri in confirmarea pozitiei dobandite in piata romaneasca de profil.

Copyright Agent Trade 2011. Toate drepturile rezervate